werken als Zzp'er

Werken via Projob als zelfstandig ondernemer/zzp'er

Netwerk

Als Interim Professional is het jouw prioriteit om je netwerk zo groot mogelijk te maken. En daarin mogen opdrachtgevers, MKB en groter, nationaal en internationaal, profit en non-profit, niet ontbreken. Projob heeft een groot netwerk van deze opdrachtgevers opgebouwd en kan hierin voor jou bemiddelen in interim opdrachten terwijl je je zelfstandigheid als ondernemer behoudt. Onze focus ligt daarbij op de administratieve sector waartoe onder andere financiële, HR-, marketing, logistieke, projectmanagement- en management assistant-posities horen.
Wij nodigen je uit om in te stappen in het uitgebreide netwerk van Projob!

Als wij jou bemiddelen voor een ad interim opdracht als zelfstandig ondernemer dan maakt Projob gebruik van de Modelovereenkomst Tussenkomst, naar de richtlijnen van de Belastingdienst. Projob sluit zowel een overeenkomst af met het bedrijf waar de opdracht uitgevoerd zal worden en met jou, als ZZP’er. Je blijft daarmee verantwoordelijk voor je eigen facturatie en administratie.

Als zelfstandig ondernemer dien je ingeschreven te zijn bij  de Kamer van koophandel en moet de omschrijving van je werkzaamheden overeenkomen met de opdrachten die Projob voor jou bemiddelt. Wij willen de volgende documenten ontvangen:

  • Een recent cv
  • Inschrijvingsbewijs KvK
  • Referenties (minimaal 2)

Wanneer ben je een zelfstandig ondernemer/zzp'er?

De Belastingdienst bepaalt of je zelfstandig ondernemer bent voor de inkomstenbelasting of niet. 

Workshop of persoonlijk gesprek

Wil je een workshop volgen of persoonlijk gesprek met een loopbaancoach over wat er nodig is om zelfstandig ondernemer te worden?
Vul dan je gegevens in op dit reactieformulier.