vaste banen

Vaste banen

Zoek jij naar een vaste baan, dan sta je op het punt om een belangrijke keuze te maken. De keuze die je gaat maken bepaalt niet alleen welk werk je gaat doen maar ook in wat voor soort omgeving je je voor een langere tijd gaat bevinden. Het bepaalt welke mensen je gaat leren kennen en welke ontwikkelingsmogelijkheden er voor je zijn. Dat is nogal wat! Het is belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over wat een baan en een bedrijf je allemaal te bieden heeft.

Belangrijk bij het maken van een keuze voor een baan: ken jezelf!

Bij Projob werken mensen die jou kunnen adviseren over welk bedrijf bij jou past, maar dan moet je jezelf ook goed kennen. Hier geven we je alvast iets om over na te denken. Ga naar de pagina: welke vorm van samenwerken past bij jou?

Vorm van contract

Bij een vaste baan kan het zijn dat je direct een contract aangeboden krijgt door het bedrijf waar je gaat werken. Vaak is dat een tijdelijk contract om mee te beginnen. Je werkgever mag jou 3 tijdelijke opeenvolgende contracten aanbieden, daarna volgt een vaste aanstelling. Nu er weer meer banen zijn en minder werkzoekenden, is de kans groter dat je nieuwe werkgever je sneller een vast contract aanbiedt.

Uitzenden

Het kan ook zijn dat je nieuwe werkgever ervoor kiest om je eerst een periode via Projob te laten verlonen. Je krijgt dan een uitzendovereenkomst. Hierover kun je alles lezen op de pagina over uitzenden. 


       


Wat we nog meer voor je kunnen betekenen:

Trainingen/workshops


Wil je meer weten over ons aanbod van trainingen en workshops?

Loopbaancoaching


Wil je meer weten over loopbaancoaching?

eBooks


Wil je weten welke eBooks  Projob uitgeeft?