trainingen

Workshops Menu: Solliciteren & Netwerken 21st Century 

Ongetwijfeld merk jij ook veel van de constant verspringende dynamiek in de arbeidsmarkt. Werk en toekomst zijn daardoor niet meer zo voorspelbaar. Weet jij bijvoorbeeld wat de banen van de toekomst zijn of de vaardigheden die je nodig hebt om toekomstbestendig(er) in werk te zijn? Er is veel waarop je je wél kunt voorbereiden en waar loopbaanbegeleiding en hulp bij je persoonlijke ontwikkeling een groot verschil kunnen maken.       
                               

Workshop Effectief solliciteren

Solliciteren blijft een kunst, zelfs in tijden waarin er meer banen zijn dan werkzoekenden. 


Training Beter binnenkomen

Vind je het ook zo moeilijk om bij een prospect binnen te komen? In deze training houden we je een spiegel voor en geven we je praktische handvatten om bij het eerste contact onderscheidend over te komen en daarna als volwaardige gesprekspartner aan tafel te komen.      
                               

Training Rust en resultaat in lastige werkgesprekken

Deze persoonlijke en individuele training is helemaal toegespitst op het oplossen van een gesprekssituatie die jij lastig vindt in je werk. Je bent de enige deelnemer en het traject is daarom helemaal op maat. 

Workshop Dress for success in business

Tijdens de workshop zal je op interactieve wijze zelf zien en ervaren wat de juiste kleur en een bij jou passende stijl voor je doet.
                               

Inspiratiesessie Enneagram

Het enneagram is een fascinerend ontwikkelmodel dat negen unieke persoonlijkheidstypes beschrijft: negen patronen van denken, doen en voelen. Hiermee ontdek je de drijfveren van je eigen handelen en dat van anderen.

1-op-1 ontdekking van je ennea-type

Na een eerste globale kennismaking met het enneagram is een type-interview dé vervolgstap om te ontdekken in welk van de negen types jij jezelf het meest herkent.  
Trainingen voor bedrijven

Projob biedt een interessant en afwisselend programma aan van trainingen en workshops voor bedrijven,
in onze eigen trainingsruimte of bij u op locatie.