Werken bij Projob

Bij Projob zijn we altijd op zoek naar collega's die er energie van krijgen om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Collega's die nieuwsgierig zijn naar alles wat er op de dynamische arbeidsmarkt speelt en vooral collega's die interesse hebben in mensen én in organisaties? 

Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie want we gaan alsnog graag met je in gesprek.

Junior Recruiter
& Flexpool planner

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het werven, matchen en inplannen van uitzendkrachten voor kortdurende opdrachten.

Recruitment Consultant
National

In deze functie ga je voor de beste kwalitatieve resultaten, met als uitgangspunt de ambities en wensen van jouw kandidaten.

Content Marketing
Coordinator

Heb jij affiniteit met social media, video editing en ben je kundig in marketing design? Wij zoeken een creatieve en verbindende marketing collega! 

Talent
Searcher

De perfectie (bij)baan! Je bent innovatief en creatief in het zoeken van oplossingen, kunt snel schakelen en geeft niet zomaar op in de zoektocht naar talent.

Recruitment Consultant
Technology

Word jij blij van het maken van goede verbindingen in de technische sector? Ben jij daadkrachtig, ondernemend en  ambitieus? Dan zoeken wij jou!

Recruitment
Assistant

Heb jij ervaring in of affiniteit met recruitment? Zou jij een essentiële rol in het team willen vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Recruitment Coördinator

Zorg jij graag voor overzicht? Ben jij iemand die het recruitmentproces door en door kent en hier een coördinerende rol in wil spelen? Dan is dit jouw volgende stap. 

Office Assistant


Een essentiële rol binnen onze organisatie! Gastvrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn hier de keywords.