Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

1-op-1 ontdekking van je enneatype

1-op-1 ontdekking van je enneatype

Na een eerste globale kennismaking met het enneagram is een type-interview dé vervolgstap om te ontdekken in welk van de negen types jij jezelf het meest herkent. 

Een type-interview is een 1-op-1 vraaggesprek waarin we de kernthema’s en de bijbehorende reactiepatronen van de negen persoonlijkheden uit het enneagram doornemen. Samen achterhalen we wat jouw meest waarschijnlijke ennea-type is. Het ontdekken van het ennea-type is vaak een bijzonder moment. Deze ontdekking kan je helpen in je proces om een positieve verandering in je leven te brengen.

Onderwerpen die aan bod komen

  • In het type-interview nemen we op gestructureerde wijze een serie algemene en diverse kernvragen per ennea-type door.
  • Algemene vragen zijn bijvoorbeeld: hoe zou jij jezelf in een aantal woorden omschrijven? Hoe omschrijven anderen jou meestal? Wat is jouw grootste kracht? Wanneer ben jij op je best? Waar kun jij absoluut niet tegen?
  • Kernvragen per type zijn bijvoorbeeld: in welke mate speelt het streven naar perfectie bij jou? In hoeverre richt jij je op de behoeften van anderen? In welke mate speelt het denken in doemscenario’s bij jou? Hoe belangrijk is succes voor jou? 


Wat heb je geleerd?

  • Je hebt helder gekregen wat jouw meest waarschijnlijke enne-type is.
  • Je hebt de relatie kunnen leggen tussen de thema’s/problemen waar jij tegenaan loopt in je leven en de basispatronen van jouw type.


Praktische informatie

Duur: 1,5 uur
Locatie: Projob
Aantal deelnemers: 1 
Inclusief: Reader met uitleg over het Enneagram en de 9 Ennea-types
Prijs: offerte op maatJan Huttenhuis

Jan Huttenhuis is (loopbaan-)coach en trainer met het enneagram. Hij raakte jaren geleden tijdens een Masterclass Enneagram enthousiast voor dit model en is momenteel de verdiepingsopleiding tot gecertificeerd EnneaProces Coach en Counselor aan het afronden. Jan maakt met het enneagram helder hoe je persoonlijkheid is ontwikkeld en waar kansen en mogelijkheden wachten om tot ontplooiing gebracht te worden. Het enneagram biedt een prachtige manier om jezelf en anderen op een diepgaande manier te leren kennen en ook om teams effectiever te laten samenwerken. 

Wil je meer weten over het type-interview?