Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Jeanine Streng

Leergierig, Open, Enthousiast, Bevlogen, Nieuwsgierig
T: +31205738363 | E: coaching@projob.nl |

Senior Coach & Trainer

Jeanine Streng is Loopbaancoach, Biografisch Coach - ook wel Levensloopcoach genoemd - en Trainer. Zij werkt nauw samen met haar collega’s in coachtrajecten over veerkracht en vitaliteit en in trainingen over empowerment en vitaal werken in de overgang. Voordat ze zich volledig toelegde op coaching en training, heeft Jeanine bijna dertig jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Onder meer in de rol van Recruitment Consultant, Projectmedewerker, Productmanager en Coach. Ook heeft Jeanine de zwarte band in de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. Dat heeft haar veel gebracht op het gebied van veerkracht en grenzen stellen. 
Jeanine is gefascineerd door de levensloop van de mens en door wat iemand drijft. Zingeving is een belangrijk thema. Mede om die reden heeft ze de vierjarige opleiding tot Biografisch Coach gevolgd. Regelmatig stelt zij ook zichzelf de vragen: ‘Wat wil ik nu, hoe wil ik verder en wie ben ik?’ Door samen met Jeanine je eigen leven beter te leren kennen, heb je de mogelijkheid nieuwe ontdekkingen te doen, over jezelf en je omgeving. En uit eigen ervaring kan zij zeggen: ‘Je eigen leven is zeer de moeite waard om beter te leren kennen!’

Samen met jou kijkt Jeanine naar je levensloop. “We gaan op zoek naar gebeurtenissen die wellicht met elkaar samenhangen. Door vragen te stellen over het verleden, komen levensthema’s en rode draden en in je levensloop aan het licht. We kijken niet alleen naar je loopbaan of één stuk uit je leven. Alles doet mee, want werk is verbonden aan je privé-situatie, je gezondheid en je vitaliteit. Alles is met alles verbonden. Vervolgens ga je met je dromen en wensen voor de toekomst aan de slag. Met behulp van een levenslijn, maar ook door te schrijven en te vertellen, kijk je terug en kun je betekenisvolle verbanden gaan leggen. Je staat dan dus bewust stil bij je leven. Zie het als een rustpunt op je levensweg, om daarna krachtig verder te kunnen gaan.”