Marieke verhagen
Marieke Verhagen: (loopbaan)coach en trainer

Werken aan je instelling geeft beweging aan je opstelling.

Marieke Verhagen heeft een schat aan ervaring als Senior Coach, Teambegeleider en Conflictcoach. Zij traint en begeleidt teams bij bedrijven op het gebied van communicatie, samenwerking en verandering. 

Met meer dan twintig jaar ervaring in recruitment richtte ze in 2006 bij Projob de afdeling Coaching & Training op. Als Business Leader Ontwikkeling Mens & Organisatie houdt Marieke zich nauwlettend bezig met de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Dit stelt haar in staat om de diensten en producten up-to-date te houden. Ook vertaalt ze haar kennis naar nieuwe dienstverlening. Altijd op maat, want elke vraag is uniek en verdient dus ook een unieke aanpak.

Marieke is gespecialiseerd in diverse onderwerpen. Zoals leiderschapsontwikkeling, samenwerkingsvraagstukken, generatiemanagement, omgang met verlies op het werk en teamcoaching bij hoge werkdruk en na reorganisaties. Regelmatig krijgt ze de vraag om als gespreksleider structuur te bieden bij complexe onderwerpen in management- en directieteams. Marieke begeleidt veranderingsprocessen op zowel management- als operationeel niveau. 

Naast haar werk bij Projob heeft Marieke ook een eigen lifecoachpraktijk. Tijdens een individueel coachtraject maakt zij obstakels, improductieve gedragspatronen, leefgewoontes en communicatiestijlen inzichtelijk. Ze creëert ruimte voor vernieuwing, met een heldere focus en een plan van aanpak. Vraagstukken kunnen zowel in de privé- als werksfeer liggen. Marieke heeft veel ervaring met vrouwen in de levensfase van de overgang.

Marieke maakt gebruik van de volgende methodieken: Systemische opstellingen, Transactionele Analyse, NLP, Geweldloze Communicatie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en Trauma-sensitief werken. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening?