To vacancy overview

Junior Juridisch Secretaresse Amsterdam

  • HBO
  • MBO
  • Amsterdam
  • Permanent
  • Fulltime

Ben jij degene die altijd alles regelt en op de hoogte is van wat er overal speelt? Ben je vlot in de omgang, hou je van afwisseling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

About the company

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Salary and hours per week

  • In overleg
  • 40 uur

About the job

Voor verschillende grote, internationale advocatenkantoren in Amsterdam zijn wij regelmatig op zoek naar startende, ambitieuze junior (of net medior) secretaresses.

Het gaat om Juridische Secretaresse functies op verschillende rechtsgebieden binnen de advocatuur zoals ondernemingsrecht, fiscaalrecht en banking. Dit is jouw kans om de nieuwe rechterhand te worden van één of meerdere professionals in een internationale omgeving.

In deze zeer afwisselende functie ben je het eerste aanspreekpunt voor externe cliënten, maar ook voor collega's binnen kantoor. Daarnaast beheer je de agenda van de partners en verzorg je de correspondentie. Uiteraard horen ook andere secretariële werkzaamheden bij het takenpakket zoals archiveer- en kopieerwerkzaamheden en het opmaken van documenten.

Heb jij een afgeronde secretariële opleiding of Hbo Rechten, zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, een proactieve en zelfstandige houding en een representatief voorkomen? Dan ben jij de ideale kandidaat!
Bij onze opdrachtgevers kom je te werken in een dynamische omgeving met een goede werksfeer. De advocatenkantoren bieden (gedeeltelijk) reiskostenvergoeding en ruime trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, denk aan Business English, communicatie- of softwaretrainingen. Bovendien zijn er vaak aantrekkelijke extra's voor werknemers zoals sportabonnementen en stoelmassages.

Contact

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en korte motivatie toe. Voor meer informatie bel 020-5738300.
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!