Workshop dress for success in business

Workshop Dress for success in business

Beslissingen worden vaak genomen op basis van de gunfactor. Je uiterlijk is het eerste dat opvalt bij de ander en het laatste dat wordt vergeten. Je benadrukt je persoonlijke kwaliteiten ermee of doet ze helaas soms juist tekort. Als jij je goed voelt, straal je meer zelfvertrouwen uit en dat kan leiden tot succes op allerlei gebied.

Tijdens de individuele workshop zal je op interactieve wijze zelf zien en ervaren wat de juiste kleur en een bij jou passende stijl voor je doet. Je neemt tijdens de workshop plaats voor de spiegel. We kijken met behulp van gekleurde analysedoeken welke kleuren het beste bij jou passen bij. Door met elkaar mee te kijken leer je nog meer over wat kleuren kunnen doen voor je persoonlijke uitstraling. Ook besteden we aandacht aan de impact van bepaalde kleurcombinaties en styling op je imago.

De workshop biedt je de kans je uiterlijke presentatie te versterken. Aan het eind van de workshop ontvang je een kleurenpas op creditcardformaat en hand-out en als geheugensteun. Gemakkelijk!


Shereen Leissius

Shereen Leissius is het gezicht achter SHAPE stylingbureau en sinds 2004 gecertificeerd in het geven van advies op gebied van kleur, kledingstijl en image. Ze helpt je om de beste keuzes te maken voor een bij jou passende, aantrekkelijke uiterlijke presentatie. Haar adviezen geeft ze vanuit kennis, ervaring, plezier en persoonlijke aandacht. Kijk voor meer informatie op www.stylingbureaushape.nl.

Wil je meer weten over deze workshop?