Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Judith MeijerJudith Meijer: (loopbaan)coach

Als (loopbaan)coach staat voor mij de persoonlijke groei van de mens voorop.

In 2007 begon Judith Meijer bij Projob haar carrière in de arbeidsmarkt als recruitment consultant. Na een kleine zes jaar verlegde zij haar focus van recruitment naar breder HR gerelateerde werkzaamheden en vervolgens naar coachen en trainen. In al deze gebieden heeft zij een ruime werkervaring en expertise opgebouwd.

Zij volgde eerder meerdere cursussen/opleidingen in o.a. Energetische Coaching / Therapie en Master Yourself voor persoonlijke zelfanalyse en volgt nu de opleiding Familie- en Organisatie Opstellingen aan de Academie voor Opstellingen.

Judith profileert zichzelf als een intuïtieve coach met aandacht voor het energetische lichaamswerk. Dit vertaalt ze in de praktijk in werken vanuit een holistisch oogpunt dat alles energie is en met elkaar verbonden: geest, lichaam en ziel. Zij werkt progressiegericht, naar oplossingen toe vanuit persoonlijke verbinding, empathie en daadkracht. Zo helpt ze mensen stap voor stap progressie te bereiken richting de gewenste situatie.

Haar ervaring als intuïtieve coach, gecombineerd met haar ruime ervaring in de arbeidsmarkt  en haar actuele kennis van organisaties en de veranderende arbeidsmarkt als het gaat om beroepen en vaardigheden van de toekomst, maken haar een waardevolle loopbaancoach.

Praktische gegevens

  • Contactgegevens: 020-5738363 en coaching@projob.nl
  • Locatie: Projob, Van Baerlestraat 63 – 65, Amsterdam, online of op een andere locatie in overleg

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?