Gratis ontwikkeladvies

Vanaf begin augustus een gratis ontwikkeladvies op maat!

Werkenden en werkzoekenden, inclusief flexwerkers en ZZP’ers*, kunnen vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject ter waarde van €700,00 volgen bij een gekwalificeerde Loopbaancoach. Dit ontwikkeltraject is onderdeel van het crisispakket ‘NL leert door’, dat door de overheid wordt aangeboden. Zo krijgen werkenden en werkzoekenden een kans om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit en de veranderingen op de arbeidsmarkt. 

* Begin augustus 2020 worden door de overheid de definitieve criteria bekend gemaakt om hiervoor in aanmerking te komen. 

Projob heeft drie vaste loopbaancoaches klaarstaan om jou een ontwikkeltraject aan te bieden. Daarnaast werken wij in cocreatie met meerdere gekwalificeerde loopbaancoaches zodat wij de beste match voor jouw specifieke vraag en achtergrond kunnen maken.

Informatie

Als jij je nu al aanmeldt dan informeren wij jou graag over de mogelijkheden en houden je op de hoogte als alle criteria bekend zijn! 

Ben jij toe aan een nieuw toekomstbeeld en zou je bij het definiëren van jouw nieuwe arbeidsmarktprofiel hulp kunnen gebruiken? 

Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

  • Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op
  • Wij noteren jouw gegevens en wensen
  • Wij informeren je over de mogelijkheden, criteria en werkwijze 
  • Wij selecteren de coach met kennis en expertise passend bij jouw achtergrond en vraag

De vaste loopbaancoaches die voor jou klaarstaan 

Marieke Verhagen

Shereen Leissius

Fida van Loen